Søger du efter nogle billige HP blækpatroner og lasertoner? Hos os finder du de billigste priser på printerpatroner, lasertoner og blækpatroner.

HP har været med helt fra starten og er i dag en af de største spillere på markedet, når det kommer til printere. Blækpatroner til HP printere er de patroner hvor der findes den største prisforskel fra forhandlerne til forhandler. HP blækpatroner kan i købes hos næsten alle forhandlere, men det kan godt betale sig købe online da det er her du kan finde de billigste HP printerpatroner.

Til HP printere findes der langt billigere alternativer, kompatible blækpatroner og lasertoner. Da HP tjener en stor del af deres penge på salg af deres egne blækpatroner anbefaler de at man holder sig langt væk fra alle andre typer. Med de billigere blækpatroner vil udskriftresultatet dog være næsten ligeså godt og helt op til 75% billigere. Den eneste forskellen mellem originale printerpatroner og kompatibel printerpatron er, at den kompatibel blækpatroner laves af andre fabrikker end HP. Vores blæk og toner har ISO-9001 og ISO-14000 certifikationer. Alle af vores blækpatroner og lasertoner er garanti for kvalitet. Vi importerer de fleste af vores printerpatroner med høj kapacitet, dvs. I betaler faktisk mindre og printer flere.

Se vores udvalg af HP blækpatroner 

Se vores udvalg af HP lasertoner