Printerpatroner behøver ikke at være dyre! Køb blækpatroner og lasertoner til Brother printer billigt. Vi har mange forskellige modeller fra Brother. Så vælg din blæk og toner nu.

Brother har været repræsenteret i Danmark siden 1968. Med Brothers blækpatroner er der ingen skjulte omkostninger, fordi dine blækpatroner gør arbejdet korrekt - første gang, hver gang. Med brothers blæk kan du undgå frustrationen ved at skulle genudskrive sider eller dokumenter, som ikke er pæne, og dermed spilde papir, blæk, tid og penge, som kan øge dine printomkostninger og nedsætte produktiviteten.

Behøver du originale Brother blækpatroner?

Prismæssigt ligger blækpatroner fra Brother over middel, der er derfor en del penge at spare hvis du vælge at købe kompatible printerpatroner eller miljøpatroner. Skal du udskrive mange sider i sort er kompatible printerpatroner et oplagt valg du kan spare helt op til 75% på Brother blækpatroner. Hvis du skal udskrive i sorter forskellen fra de originale blækpatroner minimal. Bemærk at du skal udgå de helt billige blækpatroner og den genfyldt printerpatron, da de ofte vil give problemer: blæk smitter over de hele. Vakuum i patronen er brudt. Blæk vil lække, som kan ødelægge printeren. Vi har en miljømæssig tankegang for øje, og vi håber, at vi via de printerpatroner, vi tilbyder, kan reducere både kulstof og brugen af ikke-bionedbrydelige produkter.