Bruger du din IPad når du kokkererer og fra tid til anden smutter en fedtet finger over skærmen eller olien vælter? En nem og stilren løsning er beskyttelse af både bagside men også forside med et simpelt stykke film. Her kan du finde beskyttelse til din IPad men også andre smart løsninger, der gør din elektronik endnu mere brugbar. Har du stået med din computer hvor du gerne vil sende signalet op på fjernsynet, men din computer er så klodset og stor. Her ville det være langt nemmere at sende signalet derop direkte fra din IPad. Heldige dig, for det kan du nemt gøre, du skal bare have det rigtige udstyr. Netop det kan vi give dig.

Hører dig klart og tydeligt
BeoPlay A1 har indbygget mikrofon, til at foretage opkald og på grund af sit kantede design i bunden, giver mikrofonen en ensartet talefølsomhed, på 360º omkring højttaleren. Dette giver stemmegenkendelse i den anden ende klart og tydeligt.

Mere lyd og meget mere bas
BeoPlay A1 vil imponere dig med sin kraftfulde lyd og ikke mindst sin vægt og størrelse. Og med sand 360º lyd så den kan høres, uanset hvor du stiller den. Med en max effekt på 2 x 140 W behøver du ikke at være nervøs for, ikke at kunne nyde din musik.

Så kraftfuld en lyd - og så let at bære
BeoPlay A1 er lille nok til at være i din hule hånd, den vejer kun 600g og på grund af sin form, ingen knapper eller ben, er den let at opbevare i tasken eller glide ned i en lomme. Den er designet til at du kan tage den med hvor som helst og nyde Bang & Olufsen's signatur lyd

1.500,00  m/Moms
Lager: Kun 2 stk. tilbage
1 pakke med 4 stk kabelbinder, inkl. orange, lysrød, lysblå og lys grøn.
39,00  m/Moms
Lager: På lager
Adapterkabel der omsætter fra Apple Mini Displayport til HDMI. Adapteren understøtter lyd.
119,00  m/Moms
Lager: Kun 3 stk. tilbage
Særligt beskyttende film til den nye iPad. Inkl. Hovedskærmen beskyttende film og Bagside beskytter "Sort" eller "sølv" farver
129,00  m/Moms
Lager: Leveringstid er 1-4 dag(e).