Kig forbi noget vi gerne vil anbefale til dig, noget vi selv bruger og have god erfaring med. 

Garmin Dash Cam 55 er en brugervenlig high-definition kørselsoptager med 2.0" LCD-display. Med det fantastiske synsfelt optager kameraet hele vejbanen, og den indbyggede GPS leverer detaljerede data om tidspunkt og placering, så det er muligt at se præcist, hvor og hvornår hændelser har fundet sted. Du kan stole på, at dit Garmin Dash Cam 55 optager enestående videodetaljer også under forhold med kraftig eller svag belysning. Monter kameraet på forruden, og optag din køretur i 1440p. Dash Cam optager i en kontinuerlig sløjfe vha. det medfølgende microSD kort. Afspil optagelsen direkte på skærmen, eller se den senere på din computer.

1.600,00  m/Moms
Lager: Leveringstid er 2-3 dag(e).

Mal med lys
Vælg blandt 16 millioner farver i hue app, der tilpasser lyset til dit humør. Brug et favoritbillede, og genoplev netop det særlige øjeblik med glimt af lys. Gem dine foretrukne lysindstillinger, og hent dem, når du ønsker det, med et tryk med en finger.

Synkroniser lys med musik og film
Synkroniser lyset med din yndlingsmusik, og nyd hver eneste rytme fuldt ud. Lav ethvert rum om til et dansegulv, og se, hvordan lyset reagerer på musikken.

Skab stemningen
Find den rette stemning med køligt eller varmt hvidt lys. Tag styringen, og skab stemningen. Ikke alt for klart. Ikke alt for mørkt. Helt perfekt.

Lys til dit velbefindende
Lys påvirker vores humør, adfærd, opmærksomhed og rutiner. Med app'en kan du indstille det lys, der er optimalt for dig i øjeblikket. Philips hue hjælper dig med at få energi, koncentrere dig, læse og slappe af. Gør dine daglige rutiner til øjeblikke, du kan nyde. Opnå en anderledes følelse. Få det bedre.

Vågn op naturligt
Gør din søvnrutine lettere, og vågn stille og roligt op til en frisk start hver dag. Philips hue hjælper dig med at komme ud af sengen på en behagelig måde. Den gradvist stigende lysintensitet giver dig en følelse af, at du vågner op naturligt sammen med sollyset - snarere end den bratte opvågning ved et vækkeur, der ringer.

Betjening, når du er væk fra hjemmet
Du kan fjernbetjene lyskilderne, uanset hvor du er. Med geofencing-teknologien kan dine lyskilder endda byde dig velkommen hjem eller slukke automatisk, når du forlader hjemmet. Det hele handler om at forenkle dit liv og give dig ro i sindet på smarte og nyttige måder.

1.399,00  m/Moms
Lager: Leveringstid er 1-4 dag(e).